Printdesign dat direct de aandacht trekt

Wij ontwerpen opvallend printdesign dat direct de aandacht van uw potentiele klanten trekt. Of het nu gaat om een visitekaartje of een complete brochure, onze betrokkenheid en nauwkeurigheid staat voor een uitstekend ontwerp dat opvalt.

Recent opgeleverd printdesign

Mooi4me.nl

Voor deze nieuwe onderneming hebben wij het logo ontworpen, geheel naar wens van de klant. Daarnaast verzorgen wij ook diverse reclame uitingen zoals flyers en posters voor Mooi4me.nl.

 

Mooi4me.nl richt zich op vier verschillende onderdelen; gewicht, schoonheid, massage en huid.

Logo's en huisstijlen

U wilt een nieuw logo laten ontwerpen of een bestaand logo laten restylen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen logo's en complete huisstijlen voor ieder gewenste uitstraling van uw bedrijf.

 

Wij leveren de ontwerpen bij u aan in ieder gewenst formaat zodat u deze naar uw eigen drukker kunt sturen. Indien nodig kunnen wij de druk ook voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden!

Ontwerp drukwerk

Wij ontwerpen drukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, flyers, folders en offertemappen geheel in uw eigen huisstijl. De ontwerpen kunt u door uw eigen drukker of door ons laten afdrukken.

 

De kosten van ons drukwerk zijn vaak stukken lager dan bij een reguliere drukker. Een groot deel van ons assortiment, inclusief de verschillende aantallen en prijzen, kunt u direct hier bekijken.

Benieuwd?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van printdesign? Neem dan, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij vertellen u graag welke verschillende mogelijkheden wij u kunnen bieden.

neem nu contact met ons op