Webdesign gericht op websites die rendement opleveren

Freehand levert aantrekkelijk webdesign dat bijdraagt aan een optimale communicatie tussen u en uw klanten. Wij staan voor creativiteit en functionaliteit dat rendement oplevert. Wat u wilt, voeren wij uit. Daarom is uw wens ons resultaat.

 

U wilt een beter contact met uw potentiële klanten? Wij bieden een reeks van mogelijkheden om dit te realiseren, zoals bijvoorbeeld mailingen of zelfs chatfuncties op uw website waarmee u de drempel verder verlaagd voor uw klant om contact op te nemen.

Recent opgeleverde websites

Tribe, Nuland

Voor Tribe hebben wij een responsive website gebouwd, inclusief CMS om teksten en afbeeldingen te kunnen wijzigen.

 

Tribe ontwerpt en produceert duurzame interieurs voor horeca, kantoren en winkels.
bezoek website

Werkwijze

Aan hand van een oriŽnterend en vrijblijvend gesprek, inventariseren wij al uw wensen en eisen. Daarbij geven wij u een professioneel advies over de diverse opties.

 

U ontvangt altijd van te voren een begroting van de productie van de website in de vorm van een heldere offerte. U weet dus altijd van te voren waar u aan toe bent qua kosten.

 

Wij bieden diverse mogelijkheden waarmee u uw website zelf kunt aanpassen. Toevoegen van items met tekst en afbeeldingen is eenvoudig.

Geoptimaliseerd

De websites worden op een dusdanige manier geproduceerd dat deze optimaal vindbaar zijn voor een zoekmachine zoals Google. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

AdWords-campagnes

Voor bedrijven die willen adverteren via Google bieden wij diverse mogelijkheden. Wij kunnen campagnes opstellen en u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

 

Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact met ons op.

Compabiliteit

Websites worden niet alleen meer bekeken op pc's en laptops, maar ook op andere apparaten zoals smartphones en tablets. Wij zorgen ervoor dat uw website op ieder apparaat functioneert.

 

Indien gewenst kunnen wij een mobiele versie van uw website ontwikkelen voor smartphone-gebruikers. Dan weet u zeker dat uw website altijd goed bekeken kan worden.

neem nu contact met ons op